Najnovšie recenzie zo sekcie Fotovoltaické a solárne panely
Dostatočny vykon panelu.
Canadian Solar CS3W-450MS Fotovoltaický solárny panel 450 W
Pridané: 22. mája 2023
(naposledy upravené 22. mája 2023)
Zakúpený v Aretacia Rozvodov
Panel pri nízkej teplote ráno a plonom osvite produkoval 504Wp.
- výborný pomer cena-kvalita
Spokojnosť
Vyrobok plne zodpovedal zverejnenemu popisu, ram je dostatocne pevny, ucelny a aj na pohlad elegantny svojim vzhladom ( uz ked ma prekryt, novu peknu strechu nech aspon vyzera elegantne). Montaz je velmi jednoducha. Na dlzke káblov rozhodne tiez nesetrili . Pomer vykonu a ceny je pre tomto panel nadpriemerny.
- Ma slusnu silu a pritom este nieje moc velky.
Odporúčam
- Montážne oká
- Ľahká konštrukcia
- Neistý výkon
Objednal som 4ks panelov, z toho mal jeden maximálny výkon 110W, dva panely po 100W a jeden len 70W. Plánujem reklamovať.
panel je ok
- Výborná cena
- Kvalitne zabalené
- Príjemné jednanie
- skúšal som ho raz . dostal som z neho 85W a to boli podľa mňa ideálne slnečné podmienky .
Panel prišiel v poriadku, odskúšal som len krátko.
Rám by mohol byť stabilnejší.
- Nízka cena
- Ľahke
- Kvalitné
Splnil moje očakávania.
mám už dlhšiu skusenost daním produktom
- Super ze ma vsetky 3 vystupy: USB-A, USB-C, DC
- 10 adapterov DC napajania pre notebooky
- Dobre uzatvaratelny zips s vnutornym priestorom pre kable/zariadena
- Z mnohych DC adapterov chyba akurat pre DELL/HP (J : 7.4*5.0*0.6 mm Pin)
Super produkt. Splna to co ma podla popisu. Bol som trochu v neistote koli podpore QC3 a PD3, pretoze nie vsade to uvadzaju na webshopoch, ale mile prekvapenie bolo ze to samozrejme podporuje oba standardy, ale to uz v dnesnej dobe je skor samozrejmost ako vinimka, takze super, splna aj tuto technologiu. Ma dobre uzatvaratelny zips s pomerne dobrym internym priestorom pre kable/zariadnia, je tam trochu miesta navyse takze da sa tam pribalit aj daco navyse mimo original dodavky, napriklad hned USB-C<>USB-C kabel, ktory nie je sucastou dodavky. Sucastou su iba USB-A<>USB-C a DC kabel s adaptermi. Ale v pohode sa tam zmesti viac veci, napriklad aj powerbanka. Karabiny nie su sucastou, ale tie sa daju jednoducho zaobstarat a doplnit. Mohlo by to mat este taky display ako nizsia rada BigBlue B401D s ukazovatelom aktualneho odberu. Ale inak vcelku je to super produkt, podla mojich mier akurat na hranici prenositelnosti a mnozstva ponukanych funkci. Myslim tym to ze mensie a lacnejsie produkty poskytuju toho menej (vykon a porty) a drahsie a vatsie/silnejsie/vykonnejsie uz idu moc do vahy, co pri prenositelnosti a turistike moze byt uz nekomfortne (vaha/rozmery) a samozrejme aj do ceny. Takze toto je taky akurat zlaty stred, co sa da este aj cenovo, aj prenositelnost ohladne vahy, a poskytovane funkcie a porty a vykon. Momentalne asi tak best standard na trhu. (Na panely s ucinnostou 90% si musime este asi dajaku dobu pockat :))
- Pekný, ladí s čiernou strechou
Som spokojný s produktom
vela wattov za dobru cenu, rozmery akurat na terasu
extremne drahe, doslova 2.5x drahsi panel nez tie iste parametre inych vyrobcov
z "bohatej vybavy" som nepouzil nic :(
uz by som to nekupel
Zobrazujem 81 - 100 zo 209 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...11 Ďalšie »